To Babel

Nieuwerbrug
0348-500575
06-28155717

Plato en Claudia

Cat'chy Images

Ik ben Claudia van der Harg.

Fotograferen is mijn hobby.

Katten zijn mijn passie.

Mijn 7 katten verbazen mij elke dag. Ik vind het heerlijk om mij in hun wereld te begeven. Katten observeren is boeiend. Steeds weer raak ik vertederd of moet ik om ze lachen. Ik geniet van hun talent om gewoon zichzelf te zijn.

Kattenfotografie is een kwestie van goede timing. De mooiste foto's maak ik als de kat op zijn gemak is en niet door heeft dat hij model staat. Daarom kom ik aan huis en neem ik ruim de tijd voor u en uw kat(ten). Ik steel mooie momenten van uw viervoetige vrienden en leg hen op beeld vast zoals ze zijn. Dat levert stijlvolle en soms grappige foto's op waarin u het karakter van uw kat herkent. Voorbeelden hiervan kunt u bekijken in de portfolio.

Doordat ik werk vanuit uw kat's eigen wereld hoef ik geen studio bij u aan huis op te bouwen. Dit is minder stressvol voor uw dieren en het scheelt aanzienlijk in de kosten.

Wilt u ook een mooie fotoserie van uw kat(ten)? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Hiervoor kunt u het aanvraagformulier invullen. Voor overige vragen en/of opmerkingen kunt u een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen op nummer: 0348-500575 of 06-28155717

Valid HTML 4.01 Transitional